Wednesday, January 16, 2013

Mot värmen

Jaha så skall även jag få åka till värmen i helgen och träna lite. Även om det bara är för tre dagar och på jobbets bekostnad. Skall dock bli skönt att få testa på lite värme och bar asfalt för omväxlings skull. Har på schemat fått två hårda/halvhårda pass och ett långpass som ska avverkas. Kommer nog gå bra det där även om inte hård löpning kommer på tankarna när man får möjligheten att se dubai och några dagar. Skall dock bli kul att få se lite omgivningar om det är så att man kan springa på vägarna där eller om det är som jag hört. Dvs man går, cyklar eller springer inte i dubai man åker bil.

Tyvärr är resan lite dåligt tajmad på två sätt. Det ena är att det är den fattigaste månaden på hela året och det är helgen innan löning. Ni vet julen tenderar att sno lite extra stålar ur plånboken. Dvs det blir inte så mycket shoppande (iof bra på sätt och vis, behöver inget speciellt just, och jag är inte mycket för onödigt shoppande). Det andra och det absolut tråkigaste är att det är helgen för dubai maraton. Hade varit superskoj att gå ut och heja på Mustaniemi och Isabella och kanske hjälpa med lagning om det hade behövts.

Det absolut bästa är dock att det ska finnas världens största godisaffär i världens största galleria i dubai. De små slantarna som jag har att använda är således öronmärkta. Ska jag få äta lite gott så får jag dock minsann springa lite också. Kanon där har vi motivationen. Positiv belöning.

No comments:

Post a Comment